21.10.2022

Tisková zpráva: Známe vítěze soutěže HREA 2022

Do letošního ročníku soutěže o nejlepší personální projekt HREA 2022, který už skoro dvě desetiletí organizuje společnost People Management Forum, se přihlásilo rekordních 29 projektů, a to do tří kategorií: Velké společnosti, Střední a malé společnosti do 500 zaměstnanců a Neziskové organizace a veřejná správa. Projekty měly velmi vysokou úroveň a porota neměla vůbec snadnou úlohu, i proto kromě vítězných cen ocenila některé projekty čestným uznáním.V kategorii Velké společnosti se vítězem stala společnost O2 CZ s projektem Talentový program O2 Heroes. V této kategorii obdržel pak Čestné uznání za podporu flexibility a diverzity projekt StayIn společnosti Thermo Fisher Scientific a Čestné uznání za náročnost a komplexnost projektu řešení outplacementu získal projekt společnosti Sony DADC CZ Outplacement program Moje budoucnost.V kategorii Střední a malé společnosti si vítězství odnáší projekt Flexibilní pracovní systém-Flexibilka od společnosti greiner packaging slušovice. Čestné uznání za inovativnost získala v této kategorii společnost Business Logic za projekt Coinwage.V kategorii Neziskové organizace a veřejná správa ocenila porota jako vítězný projekt Městské části Praha 7 nazvaný Rozvoj Městské části Praha 7 s důrazem na manažerský rozvoj vedoucích pracovníků.Mimo tyto kategorie byla za mimořádný společenský přínos letos udělena Cena prezidenta PMF neziskové společnosti FB Skupina HR brainstorming za přípravu a uskutečnění akce Stands for Ukraine.Ceny a čestná uznání byly předány na HREA Summitu, který se konal 18. října v prostorách společnosti Oksystem v Praze. Na HREA Summitu se představily všechny soutěžící projekty a účastníci na konci HREA Summitu vybírali online hlasováním projekt, kterému by udělili Cenu veřejnosti. Tuto cenu pak ve velké konkurenci získal již porotou oceněný projekt Flexibilka společnosti greiner packaging slušovice.„Naprosto skvělá atmosféra, nadšení lidí, kteří zde představují své projekty přihlášené do naší Soutěže o nejlepší personální projekt roku, radost těch, kteří vyhráli, inspirace, kterou si všichni účastníci odnášejí, to vše neodmyslitelně patří k našemu HREA Summitu. Myslím si, že není lepší možnost, jak se dozvědět a také veřejnosti představit, co všechno personalisté ve svých firmách dělají a zároveň ocenit ty nejzajímavější projekty, i proto je pro nás v PMF tato soutěž jednou z nejdůležitějších aktivit. “ říká Eva Hejlová, viceprezidentka PMF.Fotky z akce si můžete prohlédnout zdehttps://youtu.be/BWTIUqtoExcAutor: Alena KazdováZdroj: People Management Forum, z.s.